• Tom Vos

  Vocals & Guitar

  komt uit het post-, hard-rock en metal-milieu. Hij brengt de edge in de songs. Hij schrijft doorleefde teksten die voor iedereen herkenbaar zijn of waarin iemand zich perfect kan inleven. Heeft een heel hoog stembereik met een korrel waar hij graag gebruik van maakt. Deze man speelt graag met stijlen in de producties: post-rock gitaarpartijen die in elkaar zwellen, pompende ritmes en afwijkende soundscapes.

 • Matthias Fransen

  Drums & 4th vocal

  de drummer die zijn eerste stappen zette in de fanfare wereld, dit is heel duidelijk te horen in de drumpartijen: Roffels ter begeleiding, marsen en ballroom-drums, ook deze passeren de revue.

  Als de songs climaxen, ook dan weet Matthias perfect hoe de ritmesectie een originele wending te geven.

 • Karl Stroobants

  Bass & violin

  Komt uit het theater en kleinkunst milieu met een klassiek geschoolde achtergrond. Hij studeerde Viool aan het Conservatorium te Brussel en het Brabants Conservatorium te Tilburg.

  Als Violist en bassist verzorgde hij al talloze optredens van velerlei aard in binnen- en buitenland.

 • Dave Elli

  Guitar & 2nd vocal

  Als gitarist afgestudeerd aan de Jazz- Studio in Antwerpen Hoewel Jazz enorm veel “harmonische” deuren voor hem deed opengaan, is de popmuziek nooit echt ver weg geweest.

  Dankzij deze stijl heeft hij nog steeds het genoegen tal van binnen- en buitenlandse artiesten te mogen begeleiden.

 • Bart Vandermeulen

  Piano & 3rd vocal

  De muziek kreeg hij met de paplepel mee en de piano die na een vakantie thuis de living ontsierde, gaf zijn carrière een duw in de rug.

  Hij is als pianist afgestudeerd aan het conservatorium te Brussel.

  Voor deze man moet het nummer klinken op de ouderwetse manier.